WordPress Deluxe

Het WordPress Deluxe concept is technisch gelijk aan het WordPress Basis concept.

Maar op basis van de aangeleverde content, de dienst of het product waarvoor de site bedoeld is én je wensen, voegen we een aantal extra’s toe en passen de mogelijkheden van de modules toe op de content.

Ook wordt het theme van de site (het uiterlijk) niet op onze computers gemaakt maar online met behulp van een ingebouwde Design module!

Hierdoor is uiterlijk van de site op elk moment door de beheerder van de site aan te passen of uit te breiden! De voor het ontwerp benodigde grafische elementen moeten wel aangeleverd of separaat door ons gemaakt worden! Ook  moet er van te voren een ontwerp idee voor de layout en opmaak zijn.

Het ideale concept dus voor het bouwen van een meer uitgebreide site,  maar ook om een bestaande site na te bouwen in WordPress of om een door een ander gemaakt ontwerp om te zetten in een WordPress theme!

In het WordPress Deluxe pakket zitten de volgende extra’s:

 • Ingebouwde Design module voor maken en beheren van de layouts, lettertypes, kleuren, achtergronden, etc
 • Inbegrepen in dit concept zijn 3 opgemaakte layouts : Homepage, vervolgpagina’s en berichten pagina’s. Ieder met eigen opmaak qua indeling, achtergronden, typografie,  kleuren, etc.
  Ter vergelijking: Ons WordPress Basis concept heeft 1 opgemaakte en 1 standaard layout
 • Diverse mogelijkheden voor diashows  en (content) sliders, in het concept passen we maximaal 2 diashows en/of sliders toe
 • Alle grafische extra’s zijn op basis van javascript (er wordt GEEN Flash gebruikt) en werken dus op elke browser en op elk tablet, ook iPad!
 • Koppelingen naar ALLE sociale media zijn ingebouwd
 • Uitgebreide formuliergenerator voor mooie formulieren
 • Hosting op basis van Hosting Deluxe met 5Gb wbespace en 50Gb dataverkeer (verlengkosten €40,- / jaar voor .nl en .eu)
 • Gratis support via email

De Design module bevat nog veel meer extra mogelijkheden die wij tegen meerprijs voor jou kunnen toepassen en inrichten zoals:

 • Meer layouts, b.v. voor portfolio’s,  productpresentaties zijn mogelijk
 • Speciale aangepaste pagina’s waar we extra eigenschappen kunnen toevoegen.
  Voorbeeld: Een website voor verkoop van onroerend goed. We maken een nieuwe paginasoort Accomodaties aan met de kenmerken: Koopprijs, lokatie en aantal slaapkamers. Een bezoeker kan dan uit een groot aanbod een voorselectie maken op basis van deze kenmerken. Zie e.e.a in actie op  www.masa.nl
 • Veel extra mogelijkheden voor speciale indelingen, aparte lettertypes, achtergronden, etc
 • Uitgebreide  mogelijkheden voor diashows  en (content) sliders, bijv. een mega diashow in de achtergrond van de site!

Door de eindeloze extra mogelijkheden van de Design module kunnen we slechts een beperkt aantal extra’s aanbieden in dit concept, maar er is veel meer mogelijk. De extra kosten daarvan zijn sterk afhankelijk van de jouw wensen en ideeën. Om die reden kunnen we geen standaard prijs opgeven.

Maar vertel ons je speciale wensen en wij hangen er een scherp prijskaartje aan!

Het WordPress Deluxe concept heeft een prijskaartje vanaf €599,- maar biedt voor dat bedrag wel nagenoeg ongekende mogelijkheden.

Genoemde prijs is exclusief eventueel meerwerk voor toepassing van nog meer mogelijkheden.

[button_round color=”red” url=”https://www.kjswebdesign.nl/concepten/aanvraag-website”] Vraag vrijblijvend offerte [/button_round]

 

Bekijk ook de andere concepten
[button_round color=”red” url=”https://www.kjswebdesign.nl/concepten/wordpress-basis”] WordPress Basis [/button_round] [button_round color=”green” url=”https://www.kjswebdesign.nl/concepten/wordpress-only”] WordPress Only [/button_round] [button_round color=”blue” url=”https://www.kjswebdesign.nl/concepten/domeinnaam”] Domein+ [/button_round] [button_round color=”glossy-light” url=”https://www.kjswebdesign.nl/concepten/simpel-html”] Simpel HTML [/button_round]