Van ieder bedrijf wordt tegenwoordig verwacht dat je aanwezig bent op internet. Zonder website lijk je niet te bestaan,  want als iemand je product, dienst of bedrijfsnaam zoekt en Google kan je niet vinden, gaat die nieuwe, potentiële klant gewoon naar een concurrent die WEL wordt gevonden. Of bestaande klanten geen eens kijken bij de gevonden ‘collega’…

Die website moet het natuurlijk goed doen op alle moderne apparaten zoals pc’s, laptops maar vooral ook op tablets en smartphones. En daar mankeert het helaas nog wel eens aan.

Maar niet bij KJSwebdesign: Met een klein team van specialisten bouwen wij perfecte maatwerk websites op basis van slimme concepten met het fantastische en zeer veel gebruikte WordPress CMS systeem.

Op basis van een eenmalige, lage investering ZONDER verplichte maandelijkse kosten.

Perfect functionerend en met hoge presentaties op alle apparaten zoals iPhones, iPads, Androïd smartphones, tablets en natuurlijk alle desktop-computers en laptops.

Het beheren van de site kun je na oplevering zelf, al dan niet na een hands-on instructie.  Wanneer je dat niet wilt of kunt, doen wij ook het onderhoud voor je tegen uurtarief of met een strippenkaart.

Dus claim NU je plek op internet!

Modules & Extra’s

Om je website uit te breiden, beschikt KJSwebdesign over een indrukwekkend aantal modules die allerlei functionaliteiten toevoegen, zoals uitgebreide formulieren, agenda’s, verhuur, diashows, nieuwsbrieven, lidmaatschap, micro webshop, maxi webwinkel, etc.

Maar ook extra’s als zwaardere hostingdiensten, onderhoudsfaciliteiten, strippenkaarten, tekstschrijven, etc. komen op deze pagina aan bod!

Bekijk snel de uitgebreide beschrijvingen en prijzen!

Portfolio

Wanneer je een website laat maken wil je natuurlijk zakendoen met een gespecialiseerde, ervaren partij.

KJSwebdesign  is zo’n ervaren en gespecialiseerde partij: Wij realiseren jouw website exclusief met WordPress (het meest gebruikte systeem te wereld) op speciaal ingerichtte hostingservers voor ongekende prestaties!

Een belangrijk onderdeel is natuurlijk het uiterlijk  van je website. Dat maken wij ALTIJD als maatwerk op basis van een aangeleverde huisstijl, een compleet idee of ontwerp, een voorbeeld of wat dan ook.

Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten en daarom kom je in onze portfolio van alles tegen: Van  ‘simpel en eenvoudig’ tot ‘Hightech-design’, van schitterend tot misschien-niet-zo-mooi (in jouw ogen…) , maar altijd is de opdrachtgever tevreden met het resultaat, want daar gaat het in eerste instantie om!

De afgelopen jaren hebben we  meer dan 250 sites gerealiseerd en in onze portfolio kun je ze (bijna) allemaal bekijken.

Van de nieuwste tot de oudste, als link naar de site of in de presentatie: Ze zijn allemaal te zien!

Concepten & Tarieven

Om in het werkelijk eindeloze aanbod van mogelijkheden de keuzes eenvoudiger te maken, heeft KJSwebdesign een aantal kant-en-klare concepten gemaakt: Van een Onepage tot een complete Webwinkel!

We hebben we daar een helder overzicht van gemaakt met alles wat inclusief is en er ook nog een interessant prijskaartje aangehangen.

Die concepten zijn afgestemd op de vraag uit de markt en worden regelmatig,aangepast. En als er geen concept is voor jouw ideeën? Dan maken we gewoon een speciaal concept voor jouw project en nog steeds met een interessant prijskaartje!

SEO: Zoekmachine optimalisatie

(oftewel vindbaarheid…)

Omdat veel mensen tegenwoordig niet meer de URL van je website intikken maar de Google zoekbalk gebruiken om een website te bezoeken is het zeer belangrijk dat je website via allerlei ingangen wordt gevonden.

Door onze SEO vriendelijke hosting, de speciale white-hat technieken die wij  toepassen in onze concepten en de speciale aanmelding, slagen wij er in 80% van de gevallen in om een website in korte tijd met 1 of 2 steekwoorden goed gevonden te krijgen bij Google.

De z.g. organische SEO is inbegrepen in alle WordPress concepten!

Mocht het met organische SEO NIET lukken een site goed vindbaar te krijgen, kunnen wij onze SEO-2 module gaan inzetten. Voor een relatief laag bedrag (€250,- / jaar) wordt je site actief geanalyseerd en ge-promoot met optimale meta-tags etc. waardoor de vindbaarheid in bijna alle gevallen spectaculair toeneemt. Lees hier alles over in de uitleg van de modules SEO-2!

Onze homepage is uitgevoerd als z.g. OnePage pagina met parallax en smooth-scrolling effecten. Dit is een recente techniek om aparte presentaties te maken. Wij kunnen ook UW website hiermee uitrusten. Vanwege de arbeidsintensieve aard van dit systeem kunnen wij geen conceptprijs afgeven, mar meld ons uw wens/idee en we maken een scherpe offerte hiervoor!