KJSwebdesign™ is sinds 2008 een gespecialiseerd onderdeel van UserFriendly R&D , een ICT bedrijf dat zich in 1994 is vestigde in Woerden. Een klein team verkoopt, bouwt, installeert en onderhoud PC  automatisering voor MKB en particulier.

Sinds 2008  bouwt KiesJeSite (afgekort KJS) websites. Na een klein jaar van experimenten en tests, werd er op nadrukkelijke gronden gekozen voor het WordPress CMS.

De toenmalige WordPress versie stak met kop en schouders uit boven de concurrentie zoals Joomla en Drupal. Niet alleen de eenvoud van de beheerders-interface en de goede vindmogelijkheden bij Google vielen op, ook het grote aanbod van uitbreidingsmogelijkheden bepaalde de keuze voor de systeem.

Inmiddels is WordPress een dusdanig groot en ingevoerd systeem met >60% marktaandeel binnen de CMS websites, dat eigenlijk niemand er meer omheen kan. Door de voortschrijdende ontwikkelingen in theme-design en opmaak mogelijkheden is het voor een gespecialiseerd bedrijf als KJSwebdesign™ mogelijk om voor relatief lage bedragen toch mooie websites te realiseren.

Voor het webdesign beschikken we over een aantal samenwerkingsverbanden voor specifieke doelen: Grafische ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen, etc

Wij maken gebruik van de  allerbeste plugin modules voor WordPress en werken daarvoor samen met specialisten over de hele wereld zoals RocketGenius en Tribunal Software, Sitemile en WP Bakery.

Om het onze (toekomstige) klanten makkelijk te maken werken we in principe met kant-en-klare concepten, maar 100% maatwerk en volledige conceptontwikkeling incl. tekstredactie, huisstijlontwerp en fotografie behoren ook tot de mogelijkheden.

En daarom kies je voor KJSwebdesign™:

 1. gevestigd, solide bedrijf sinds 1994 (geen tijdelijke ZZP’er of student)
 2. geen langlopende contracten of ingewikkelde voorwaarden: je kunt op elk moment weg bij ons
 3. geen verplichte maandelijke of andere vaste kosten, behalve de jaarlijkse hosting- en domeinkosten
 4. meer dan 200 gerealiseerde web-sites en -shops
 5. eigen research en ontwikkeling, continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden
 6. voor de doe-het-zelver maar ook complete verzorging en onderhoud
 7. gunstig hostingtarief voor onze klanten
 8. ruime keuze in flexibele concepten
 9. geavanceerde thema ontwikkeling:  Altijd up-to-date met actuele WordPress versie
 10. gratis foto’s uitzoeken voor je website (www.billionphotos.com)
 11. > 700 themas als inspiratiebron (www.billionthemes.com)
 12. compatibel met alle bekende platformen:  Windows, Linux, MacOS, iOS, (iPad en iPhone), Android, etc

En behalve de gespecialiseerde kennis van WordPress websites, beschikken ook over zeer uitgebreide kennis van Windows PC’s, zowel hard- als software.

Reparaties, herstel na virus infecties, optimaliseren, nieuwbouw: Alle disciplines zijn beschikbaar, vraag informatie!