SSL bestellen

Om uw aanvraag voor installatie van het SSL certificaat te stroomlijnen verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Omdat het SSL certificaat wordt gekoppeld aan uw domeinnaam is het belangrijk dat deze beide onderdelen op naam van dezelfde eigenaar (registrant) zijn gesteld.

Het is namelijk gebleken dat veel domeinregistraties onjuiste of achterhaalde informatie bevat. Als registrant van een domeinnaam moet u er voor zorgen dat deze informatie klopt.
Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat de domeinnaam stopgezet wordt door de ICANN.
Om die reden is het noodzakelijk ons de op dit moment juiste informatie te verstrekken. Ook kunt u – bijv. als uw adres recent is gewijzigd – zonder extra kosten de tenaamstelling laten aanpassen.

Ook kan het gebeuren dat u een e-mail ontvangt van KJSwebdesign met daarin een link om het e-mailadres te valideren. Graag die e-mail per zoals gevraagd beantwoorden. Dit maakt het mogelijk om uw domeinnaam perfect te registreren.

Bij voorbaat dank voor de medewerking.


  U ontvangt een vooruitbetalingsfactuur voor deze aanpassingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd na ontvangst van de betaling. U geeft KJSwebdesign toestemming tot het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
  1 - Het koppelen van een nieuw SSL certificaat aan de opgegeven domeinnaam.
  2 - Verificatie - en waar nodig - aanpassing van de opgegeven adresgegevens bij de registrar.
  3 - Bijwerken van de Wordpress software en bijbehorende plugins van het domein.
  4 - Geschikt maken van de content van de website voor gebruik met een SSL certificaat.
  De looptijd van het certificaat is 1 jaar en de opzegtermijn 2 maanden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.