Aanbieding SSL certificaten

Volgens nieuwe wetgeving bent u als website-eigenaar verplicht de website op alle gebieden waar men persoonsgegevens invoert te beveiligen tegen misbruik hiervan.
Dit betreft niet alleen webwinkels maar iedere website waar persoonsgegevens gevraagd worden door middel van een contact formulier, gastenboek, etc.

Indien u hier niet aan voldoet, kan dit een fikse boete opleveren van duizenden euro’s en kunt u ook nog aansprakelijk gehouden worden voor gevolgschade.

Buiten het voorkomen van bovenstaande geeft een SSL certificaat een betere ranking in Google en komt u website betrouwbaarder over.

Ook zijn de meeste webbrowsers al aan het waarschuwen voor onbeveiligde websites en dit zal de komende tijd alleen maar vaker gaan gebeuren….
U komt er dus eigenlijk niet onderuit want “Better safe then sorry!” is ons advies in deze, bestel dus snel een certificaat voor uw website.

Wat zijn de kosten?
Een SSL certificaat kost vanaf nu €30 per jaar, het installeren en geschikt maken van een website, inclusief technische onderhoudsbeurt, kost eenmalig €60 totaal dus eenmalig €90.

FEBRUARI ACTIE: Tot eind februari 2017 geven we 50% korting op het eerste SSL certificaat!
Dan kost de uitbreiding van uw website met SSL slechts €75!

Heeft u al een SSL certificaat op uw website? Dan kost verlenging vanaf nu ook €30 / jaar *.

Interesse? Beantwoord dan gewoon de e-mail met ‘Ja ik wil SSL!’ en wij zullen e.e.a. in orde maken.

Lees ook in het nieuws o.a. bij de NOS: “Het overgrote deel van de bedrijfswebsites die persoonlijke gegevens verwerken, doet dat zonder beveiliging. Dat constateren domeinbeheerder SIDN en MKB Servicedesk in een analyse.(lees het hele artikel…)

*Geldt niet voor private servers.