Updateservice abonnement

Een makkelijke, voordelige manier om je website in topconditie te houden. KiesJeSite zorgt voor het bijwerken van je WordPress software, de uitbreidingsmodules, het thema en de zoekmachine-optimalisatie (SEO-1). We installeren speciale software die o.a.  de status van je plugins aan ons rapporteert. En zodra een van de plugins een veiligheidsrisico krijgt, krijgen wij een seintje en zorgen wij voor een update.

utilities

Ook hebben we een extra voordeel voor de trouwe klanten: Zodra je 2 of meer keer aaneensluitend het updateservice abonnement hebt betaald, krijg je van KiesJeSite gratis HHS: de Hackers Herstel Service, d.w.z. als je site wordt gehacked, zorgen wij indien mogelijk voor herstel op basis van beschikbare backups (ongeveer 30 dagen retentie).

Wij adviseren je daarom je website zelf elke dag te bezoeken, zodat je ons op tijd kunt melden dat er iets aan de hand is!

Wanneer er in geval van een hack aantoonbaar slordig is omgegaan met wachtwoorden en/of andere inloggegevens, dan worden er extra kosten in rekening gebracht voor het aanpassen van alle wachtwoorden, toezenden aangepast Klantendossier,  e.d.

Als gratis extraatje monitoren wij het gebruik van je domeinnaam op internet.  Zodra de domeinnaam negatief op internet wordt genoemd, ontvang je van ons een waarschuwing (imago bescherming).

Condities:

Het totale bedrag voor dit abonnement wordt elk kwartaal automatisch  gefactureerd. Na ontvangst van de betaling wordt het periodieke updaten uitgevoerd. Er zijn geen verdere verplichtingen, alleen aaneensluitende betalingen.

Wanneer de betaling niet meer aaneensluitend is, vervalt de HHS tegen hacker-schade en de monitorsevice, totdat er weer 2x aaneensluitend is betaald.

Je kunt altijd binnen 8 dagen de factuur retourneren, die wordt dan per omgaande gecrediteerd, maar worden updates in de volgende periode NIET meer uitgevoerd en ook de HSS en monitorservice  vervallen.

Dus per kwartaal direct opzegbaar, zonder verdere verplichtingen of vragen.

Wanneer na installatie van de update(s) aanvullende aanpassingen in de website en/of content noodzakelijk blijken, zijn die te allen tijde voor rekening en risico van de website-eigenaar. Dat geldt ook voor koppelingen naar derden, zoals Youtube en social media.

Startkosten / site:

Wanneer de site niet up-to-date is door het ontbreken aan recente updates (WP versie loop meer dan 0.1 versie achter) , worden er in overleg startkosten in rekening gebracht. LET OP: Het updateservice abonnement is alleen mogelijk bij domeinen die op de KJS servers worden gehost.

Domeinen die nog bij een andere provider zijn ondergebracht dienen eerst te worden overgezet. De kosten daarvoor zijn eenmalig (inclusief complete update)  €120,-.

Kosten per kwartaal (per 1-1-2016):

Type website   Basistarief
WordPress site   € 30,00
WooCommerce   Op aanvraag
Andere soorten sites   Op aanvraag

Wanneer meerdere sites van één  eigenaar dezelfde plugins gebruiken, wordt het update tarief voor die plugins gedeeltelijk in rekening gebracht, als voordeel voor de trouwe  grootverbruiker (uitgezonderd WooCommerce!).

Meer weten? Bel onze helpdesk!

Meteen bestellen? Vul onderstaand formulier in!