Tijdstip afhankelijke inhoud

In bepaalde gevallen is het handig om inhoud van je website te laten verschijnen of verdwijnen op een bepaalde datum of tijd.

Denk aan aankondigingen voor een evenement,  je kerstboodschap of een bericht dat je bedrijf wegens vakantie is gesloten.

Je kunt ook bezoekers van je site te verwelkomen met een gastvrij Goedemorgen, Goedemiddag of Goedenavond, zoals KJS zelf ook doet op de welkomspagina!

Of aangeven wanneer je winkel of je helpdesk is geopend.

Door slim gebruik te maken van deze module past je site zich  aan volgens een vooropgezet plan!

clockyellow2

Hoe werkt het:

De module werkt met z.g. start- en stopcodes in een bepaalde categorie.

Die codes zijn te combineren: Je kunt b.v. eerst instellen een openingstijd van 9-18u, omsloten door weekdagen di-za.

Om het werken met de codes eenvoudig mogelijk te maken, is de module uitgerust met een hulpscherm waarin de diverse mogelijkheden worden gepresenteerd in een overzichtelijk, engelstalig keuzemenu met de diverse instellingen voor tijden, dagem en datums, voorbeeld:

Toepassing:

De module kan worden toegepast op alle inhoud die op HTML  is gebaseerd, dus Pagina’s, berichten en tekst widgets. Ook gebruik met elementen van Visual Composer werkt zonder problemen.

Deze module kost €25,- en kan op elk moment worden toegevoegd aan een website.De toepassing loopt mee met het plaatsen van inhoud, al dan niet tegen een kleine meerprijs.

Terug