SEO-2 Uitgebreid

Als SEO-1 niet het gewenste resultaat geeft is er zwaarder geschut nodig. Daarvoor zetten wij SEO-2, ons uitgebreide optimalisatie en promotie systeem in.

Wij analyseren  – met de bestaande trefwoorden – waarom je  concurrent wel en jij NIET op pagina 1 van Google staat. Ook wordt  bekeken of de trefwoorden wel relevant zijn en als dat NIET zo is, passen we dat aan!
Een uitgebreid rapport van >50 pagina’s belicht alle problemen en geeft aanwijzingen om de vindbaarheid te verbeteren. Ook wordt de site op een andere, speciale manier aangemeld bij diverse zoekmachines.

Tot slot wordt de techniek van de site getest met onze metatag Googlebot simulator. Deze bekijkt of de aangeleverde metatags wel echt goed kunnen worden opgenomen.

KJS destilleert uit dit lijvige rapport een resumé met de belangrijkste te verrichten reparaties aan de site. Als de site een door ons gebouwde WordPress site is en wij toegang hebben of krijgen als administrator worden de aanpassingen meteen in orde gemaakt. Kosten voor de SEO 2 promotie bedragen de 1ste maal €120,-. Volgende keren (met tenminste 3 maanden pause) kosten €60,- incl. het door KJS gemaakte resumé en uitvoeren van de aanpassingen, indien mogelijk.

Tot slot is het ook mogelijk om – na de eerste optimalisatie –  nog 3 x een uitgebreid rapport per email te ontvangen echter zonder het KJS resumé en aktielijst. Zelf lezen en conclusies trekken is daarbij de aangewezen methode. Kosten voor die 3 rapportages, totaal €90,-.

Voorbeeld 1:
Als voorbeeld kunt u het woord ‘userfriendly’ googelen (Demo: Klik HIER). Op pagina 1 vindt u (waarschijnlijk) de website www.urdpc.com van ons moederbedrijf.
Dit woord wordt door ons continu (elk kwartaal) intensief gepromoot volgens de hierboven beschreven methode. Het resultaat is een pagina 1 notering met 1 enkelvoudig woord, te midden van bijna >20.000.000 (!) andere zoekresultaten. Ook dat is een behoorlijk goed resultaat.

Voorbeeld 2:
Ook de website activiteiten proberen wij met bepaalde zoekwoorden zo hoog mogelijk te krijgen bij Google, bijv. ‘betaalbare website’. En om daar het resultaat van te zien, klik HIER. Als het goed is staat KJS ergens rond de 7de á 8ste positie op pagina 1 van Google.

Voorbeeld 3:
De site van onze klant Chiropractie Woerden, heeft een doorlopend abonnement op SEO-2. Resultaat: Als je in de regio Woerden uitsluitend het woord ‘chiropractie‘ googled, staat de site op pagina 1, buiten de regio in ieder geval op pagina 2. Proberen? Klik HIER.

Garanties:
Helaas kunnen we dit soort resultaten niet garanderen. Ook kan het zijn dat bovenstaande voorbeelden het nu niet doen.
Er zijn bedrijven die dat wel doen met een niet-goed-geld-terug-garantie. Alleen die vragen wel €1000 tot  € 2000 voor hun activiteiten. Wij weten dat de kansen zo’n ’60-70% zijn dat een promotie slaagt, dus die bedrijven ‘verdienen’ bij 60% mislukte promoties nog steeds €400- tot €800,- per klant! Niet de manier waarop KJS zaken doet…