Nieuwsbrief Deluxe

De Nieuwsbrief Deluxe  module maakt het mogelijk om onafhankelijk van de website-inhoud teksten te mailen naar de abonnees.
Deze module beschikt over oneindige mogelijkheden zoals:

Campagne e-mails, waarbij aan een nieuwe abonnee een SERIE auto-responder emails kan worden gestuurd met een instelbaar interval (interval: minuten – jaren!).

Ook is het mogelijk om automatisch een email te versturen als aan een bepaalde voorwaarde.
Voorbeeld: Wanneer de geboortedatum van een abonnee bekend is, kan er 5 dagen voor die verjaardag automatisch een e-mail worden verzonden met b.v. een waardebon voor een aankoop in een webshop.

Van de verzonden mails worden statistieken bijgehouden, waarin precies te zien is hoeveel mails er geopend zijn en zelfs op welke links in de mail er hoeveel keer geklikt is!  Een mooie e-marketingtool om de interesses van de abonnees te achterhalen

In- en uitschrijven gebeurt door de abonnees zelf, volgens de voorwaarden van de OPTA met o.a. het z.g. double opt-in / opt-out systeem. Na het bevestigen van het e-mailadres kunnen 1 of meer z.g. auto-responders worden verstuurd.

Wij gebruiken deze optie zelf o.a. voor het sturen van 3 opeenvolgende e-mails aan potentiële klanten…

De aanmelding kan ook worden geïntegreerd met Formulier Deluxe, zodat iemand die b.v. een contactformulier invult meteen wordt uitgenodigd voor een Nieuwsbriefabonnement.

Ook het (handmatig ) toevoegen van een lijst met e-mailadressen behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen meerdere adreslijsten worden gebruikt binnen het systeem, openbaar, besloten en zelfs betaald (met iDeal!).

Ook kan een in het Nieuwsbrief systeem opgemaakte tekst worden geplaatst op de website onder Berichten. Tot slot is het mogelijk om 1 of meer bijlagen mee te sturen met een mailing.

Deze module is een mooi hulpmiddel voor wervende e-mailcampagnes en het realiseren van marketing strategieën.

Wanneer de aantallen verzonden e-mails te groot worden, kan deze plugin gebruik maken van een externe, betaalde SMTP hosting dienst.

De prijs van deze module is €119,-, inclusief het maken van een e-mailsjabloon in de stijl van de website en het instellen van de z.g. CRON jobs, die het automatisch versturen van campagne emails regelen.

Deze prijs is ook nog inclusief het importeren van 1 Excel lijst met emailadressen, het plaatsen van de aanmeld-widget en een korte telefonische instructie van ong. 20 minuten.

De module kan op ieder moment worden toegevoegd of verwijderd zonder consequenties voor de verdere werking van de website.

LET OP: Deze module kan door de licentieconstructie helaas NIET door uzelf worden ge-update. Dat moet door KJS worden gedaan of op incidentenbasis of met een onderhoudsabonnement.