Dagverhuur

Speciaal voor verhuur van allerlei per dag  verhuurde objecten (zoals bungalows, apartementen, zaaltjes, vergaderruimten, oefenruimtes, huurmachines, fietsen, etc) heeft KJS webdesign een handige reserveringsmodule beschikbaar.

Deze maakt het mogelijk voor bezoekers om een object te reserveren op een maandkalender. Na reservering neemt de verhuurder contact op met de aanvrager. Als de zaken zijn geregeld, wordt de reservering in de kalender geplaatst als definitieve boeking.

De kosten voor deze module bedragen €99 -€199 (eenmalig, geen periodieke kosten, afhankelijk van wensen)  voor installatie en implementatie van de reserveringskalender met  max. 3 objectpagina’s.

Hoe werkt het?
Per te verhuren object wordt een pagina met informatie aangemaakt. Op die pagina komt een maandkalender met 1 of meer maanden zichtbaar, die duidelijk laat zien welke datums vrij en welke bezet zijn.

Een klant kan een of meer datums reserveren, waarna andere klanten die datums niet meer kunnen kiezen.

De beheerder ontvangt een mail, dat er een reservering is aangevraagd. Vervolgens neemt de beheerder contact op met de klant over betaling etc.

Zodra aan alle voorwaarden is voldaan, maakt de beheerder de aanvraag definitief.

Als niet aan de voorwaarden wordt voldaan kan de beheerder de gereserveerde datums weer vrijgeven voor verhuur aan andere klanten.

De module mailt automatisch de status van de boeking aan de klant, maar de financiën moeten door de beheerder buiten het reserveringssysteem worden geregeld.

Natuurlijk heeft de beheerder ook de volledige vrijheid om datums bezet te maken, ook als een object niet echt verhuurd is…