Bladerboek

U kent ze ongetwijfeld, van die mooie bladercatalogi die door grote bedrijven zoals Makro, Wehkamp, etc worden gebruikt als elektronische versie van papieren catalogi.

Tot voor kort was het maken van zo’n bladerboek een lastige en dure aangelegenheid. KJSwebdesign heeft diverse mogelijkheden om bestaande of nieuwe publicaties te gebruiken voor het maken van zo’n fraaie presentatie.

Word-, Excel-, Powerpoint-,  Publisher-documenten, een PDF bestand maar ook foto’s: Wij maken er een mooi bladerboek van.

Door gebruik te maken van nieuwe technologieën als HTML5 en CSS3 animatie, zijn de bladerboeken nu ook te bekijken op iPad en iPhone. Op de iPad in de portretstand wordt een boek net zo leesbaar als op een e-reader, probeer het maar met onderstaand boek-voorbeeld…

Boeken, catalogi, presentaties, jaarcijfers, bestemmingsplannen: Alles kan op deze manier op een website worden gepubliceerd in boek of magazine vorm!

Koppelingen met sociale media, doorsturen van een pagina of de complete publicatie, afdrukken, downloaden, inzoomen, diashow, index pagina: Alles is instelbaar.
Het is zelfs mogelijk om een hele website als boek te publiceren, echter niet als CMS systeem.

In het aangeleverde materiaal aanwezige afbeeldingen, links etc, worden zichtbaar en werkend overgenomen in het bladerboek, tot YouTube filmpjes aan toe (alleen online publikaties).

Het is ook nog mogelijk het bladerboek als zelfstandig uitvoerbaar programma op b.v. een CD,  DVD of USB stick te zetten.

Voorbeeld links

Boek met hardcover: Een reis door je even in 3 vragen van Ellen van Dongen.

De SkinJewel collectie bij Amftex, klik HIER.
Fotopresentatie: 16 Schitterende foto’s,  gepresenteerd als portfolio.

Kosten:

  • Instelkosten incl. maximaal 50 pagina’s omzetten: €75,- *
  • Volgende 50 pagina’s of deel daarvan: €50,-
  • Instellen afwijkende kleuren, achtergronden, geluiden, etc: Vanaf €25,-

* Bij herhaalde opdrachten vervallen vanaf de 2de productie de instelkosten t.w.v. €25,-

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op het 1 op 1 omzetten van het aangeleverde materiaal. Wanneer daar eerst iets mee moet worden gedaan, kunnen kosten voor préproductie in rekening worden gebracht.