FAQ

Niet steeds NIET overtuigd? Lees dan ook nog hieronder de Veelgestelde vragen of bel tijdens de kantooruren 0348-481972 en wij leggen het persoonlijk uit. Ook een Online demo behoort tot de mogelijkheden!

TIP: Klik op de + of om een FAQ uit of in te klappen

Waar moet je op letten bij de keuze van een webbouwer...

Een aantal tips, op basis van ervaringen van onze klanten:

Doe geen zaken met een webbouwer, die “zijn eigen, unieke, op maat gemaakte CMS systeem” probeert te verkopen. Als die webbouwer wegvalt zit je met een echt uniek systeem: Hij was de enige die wist hoe het werkte. Doe zaken met een webbouwer die met een algemeen geaccepteerd en bekend systeem werkt, zoals het WordPress systeem dat KJS gebruikt!

Laat geen bekende (familielid, zoon of dochter van een kennis, een zakenrelatie waaraan je iets verplicht bent) de website bouwen. Vroeg of laat gaat er iets mis in dat soort relaties en zit je met de gebakken peren! Laat een gevestigd bedrijf waarmee je een puur zakelijk relatie hebt de site bouwen. Kies een gevestigd bedrijf met een goede portfolio, dat alles aan je overdraagt zodra de site is opgeleverd. ZoalsKiesJeSite.nl bijvoorbeeld: Bijna 200 sites en shops in ruim 5 jaar tijd, actief sinds 1994 en alles wordt aan je overgedragen zodra de site gereed is.

Ik ken een student die het nog veel goedkoper doet dan jullie (KiesJeSite WordPress Mini €299,- excl BTW). Als je kunt leven met een website zonder BTW bon en een grote kans dat de bouwer voor een jaar gaat backpacken in Australië zodra de site klaar is, dan is dat een uitstekende keuze. Maar beter is het om je site door bekend en goed bedrijf te laten bouwen. Voordeliger, met bon, dus aftrekbare kosten en een stuk stabieler!

Voor slechts €19,95 / maand uw eigen website. En het is maar een contract voor 3 jaar… Dat klinkt aanlokkelijk, maar 12 x €19,95 is wel €239,40 per jaar en €718,20 in 3 jaar. Dan is de €299,- eenmalig met vaste kosten van €25 / jaar ineens héél voordelig, KiesJeSite dus!

Bovenstaande voorbeelden van hoe het NIET moet, zijn waargebeurde verhalen van de problemen die onze klanten hebben ervaren met andere webbouwers. Doe je voordeel met deze kennis en maak de juiste keuze: KiesJeSite.nl!

Ik wil de hele site door jullie laten verzorgen, inclusief maken van de content: Kan dat?

Onze WordPress concepten voorzien in het plaatsen van content en niet het verzorgen ervan. Uiteraard willen we dit graag voor je doen, maar wel tegen meerprijs al vanaf €75,- voor een Miniconcept, zie onze Module Webteksten. Hoeveel die meerprijs exact  is, hangt af van het aantal pagina’s, aard van de content etc.

Ook het incidenteel bijhouden van de site kan compleet door ons worden verzorgt op basis van een uurtarief of volgens een vaste afspraak.

Bel even om dit te bespreken!

Waarom moet ik vooruitbetalen?

KJS vraagt altijd een aanbetaling van tenminste 50% van het factuurbedrag. Hierdoor lopen wij (bijna) geen debiteurenrisico en kunnen we onze tarieven laag houden. Zodra de website technisch is gerealiseerd en het thema is geplaatst, dient het 2de deel te worden voldaan voor het plaatsen van de content, instructie, etc. Wanneer je helemaal geen aanbetaling wilt doen, kunnen we helaas geen zaken doen…

Kan ik het beheer van de site helemaal zelf doen?

Jazeker, als de bouw van de site gereed en goedgekeurd is, ontvang je van ons – indien inbegrepen of meebesteld – een online instructie, waarin we je met behulp van voorbeelden in een hands-on-training de basis begrippen van het beheren van de inhoud van je site leren. Uiteraard kun je hiervoor ook gebruik maken van onze diensten.

Kan ik ook door anderen mijn site laten bijhouden?

Omdat het beheer van de site gebeurt door in te loggen bij de hosting provider, kun je vanaf iedere PC met een goede internetverbinding inloggen en je content beheren. Maar ook een handige collega of familielid kan inloggen met een eigen logincode en specifieke rechten en de content beheren.

Waarom WordPress?

WordPress is begin van deze eeuw bedacht en in eerste instantie ontwikkeld als blog software door een grote groep ontwikkelaars over de hele wereld. De grote inspirator is Matt Mullenweg. De software mag gratis door iedere aardbewoner gebruikt worden onder de z.g. GPL (General Public License). Door verschillende aanpassingen in de oorspronkelijke software is WordPress sinds 2006 een volwaardig CMS (Content Management Systeem). Inmiddels wordt WordPress door 100 miljoen (!) mensen gebruikt en geschat wordt, dat ruim 20% van de websites op de wereld gebruik maakt van deze fantastische software! Lees meer hierover op onze WordPress pagina

Moet mijn bestaande domein verhuist worden naar de servers van KJSwebhosting?

Ja, vanwege allerlei technische en administratieve aspecten werkt KJS uitsluitend met eigen servers. KJS regelt alles voor je, inclusief het verhuizen van je bestaande site (indien mogelijk) en emailadressen.
Hier kan NIET van worden afgeweken, o.a. omdat WordPress zeer hoge, specifieke technische eisen heeft om optimaal te functioneren.

Hoe wordt mijn domein geregistreerd?

KJS webdesign registreert je domeinnaam met de gegevens die je zelf in onze vragenlijst hebt ingevuld, INCLUSIEF EVENTUELE TIKFOUTEN! Wij betalen de 1e rekening en ook de vervolg jaarrekeningen lopen via ons.

Wat is de opzegtermijn van hosting en/of domeinnaam?

Voor sites die zijn gehost bij Webreus (voor mei 2013) geldt een opzegtermijn van 2 maanden voor de vervaldatum.

Voor domeinen die zijn gehost op de KJS servers (vanaf mei 2013) geldt een opzegtermijn van 1 maand voor vervaldatum.

In voorkomende gevallen lukt het soms om een domein later op te zeggen, maar dat kunnen wij niet garanderen.

In alle gevallen zijn de kosten verschuldigd bij vooruitbetaling en daar kan NIET van worden afgeweken.

Kan KJS webdesign iets voor mij betekenen bij het maken van de inhoud voor de site?

Mocht je toch behoefte hebben aan meer grafische elementen dan kunnen wij je – tegen meerprijs – van dienst zijn met logo ontwerp, fotografie en fotobewerking, scanservice, maken van bladerboeken en fanimaties, PDF bestanden, overzetten van PowerPoint presentaties naar je website, omzetten Excel berekeningen naar online berekeningen, etc.

Waar wordt mijn website gebouwd?

Je website wordt gewoon door nederlandse specialisten gebouwd. In tegenstelling tot een aantal andere voordelige webbouwers outsourcen wij je project niet naar India o.i.d.

Zijn KJS websites compatible?

Onze WordPress websites zijn gegarandeerd (*) volledig compatibel met alle courante versies van Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome. Ook de W3C HTML en CSS compatibiliteit zijn van een zeer hoog niveau.
Ook op een iPad en zelfs een iPhone zijn de websites niet alleen prima te bekijken, maar ook te onderhouden d.m.v. een speciale, gratis WordPress App!
* Garantie geldt op het moment van oplevering voor de dan geldige hoogste versie van de diverse browsers.

NIET gevonden wat je zocht? Bel tijdens kantooruren 0348-481972 en wij geven je direct antwoord!

Of stuur een mailtje via ons contactformulier.