WordPress Webshop

Per 1-7-2015 wordt dit concept niet meer actief verkocht!

Het is/wordt vervangen door WOOcommerce!

De WordPress Webshop is een toevoeging t.w.v. €350,- bij een van onze WP concepten Mini, Basis of Extra, waardoor de investering tussen de €549 en €749 ligt, afhankelijk van het gekozen concept. Inbegrepen in dat bedrag is:

 • 1 Uur instructie voor WP e-Commerce
 • 2 Uur digitale winkelinrichting om alles goed in te stellen (alg. voorwaarden plaatsen, betaalkoppelingen maken, verzendkosten instellen, etc.)
 • Aanmelding bij Google ten bate van optimale vindbaarheid

Extra modules kunnen nog voor een verhoging van deze prijs zorgen.

De webshop is gebaseerd op de veel toegepaste WP e-Commerce oplossing, die inmiddels bijna 2 miljoen (!) keer is gebruikt en is een volledig geïntegreerde oplossing, waarvoor dus géén apart thema hoeft te worden gemaakt of gekocht.

Die integratie zorgt ook voor eenvoudige bediening, gewoon vanuit de menubalk van WordPress met dezelfde tools die u gebruikt voor de berichten en de pagina’s.

Doordat de artikel-pagina’s aan Google worden gepresenteerd als ‘gewone’ webpagina’s,  is de vindbaarheid van de webshop op artikelniveau vele malen beter dan de meeste andere webshops!

De KJS webwinkel heeft o.a. de volgende eigenschappen:

 1. Productpresentatie per categorie, per merk, per “vul-zelf-maar-in”…
 2. Per product vele opties, zoals varianten (soorten, maten, kleuren) al dan niet met meer- of minderprijs en/of een andere afbeelding
 3. Persoonlijke teksten of afbeeldingen toevoegen aan gekozen product
 4. Verkopen met of zonder voorraadbeheer: Wanneer voorraadbeheer wordt toegepast, verdwijnt het artikel van de website als de voorraad nul is geworden
 5. Kopen met of zonder verplichte account bij de webwinkel
 6. Mogelijkheid om toegang te kopen tot een afgeschermd deel van de website met automatische blokkering indien de betaalde termijn is afgelopen. Uiteraard is hier ook onze Ledenmodule voor nodig. Mooie oplossing voor b.v. een betaald forum, informatie voor leden etc. (optie)
 7. Betaalde downloads van allerlei digitaal materiaal: Muziek, foto’s, software, boeken in PDF vorm, etc.
 8. Ook Donaties mogelijk
 9. Separate adressen voor factuur en goederen.
 10. Korte en lange beschrijving van het product
 11. Aanbiedingsprijs met besparings voorbeeld
 12. Waarde en korting-coupons, inclusief  ‘Gratis verzending’ coupon
 13. Meerdere presentatie stijlen van de productcatalogus
 14. Meerdere betaalmethoden (iDeal, MisterCash, SofortBanking, Paypal, creditcards)
 15. Eenvoudige verzendkostenmodule op basis van orderbedrag
 16. Meer verzendmogelijkheden mogelijk, gewicht, per artikel, meer landen, etc. (optie)
 17. Gratis verzending boven bepaald bedrag
 18. Meerdere afbeeldingen per product op basis van varianten
 19.  CSV import module voor razendsnelle import van bijna alle artikelgegevens (optie).
 20. Geen opslag van belangrijke gegevens, dus ook geen zorgen over hackers en inbraken!

Ideal:

KJS maakt gebruik van internetbankier Sisow. Graag bij het aanvragen van een account gebruik maken van onderstaande link, dat zorgt ervoor dat de betaalprovider weet dat u KJS klant bent, waardoor bepaalde instellingen automatisch goed worden gezet.

De  internet banken vragen dezelfde papieren voor het openen van een rekening als een ‘gewone’ bank, zoals een recente KvK, kopie ID, ondertekend contract, kopie bankafschrift of kopie betaalpas van je zakelijke bankrekening, etc.

Ook moet de webshop worden  voorzien van correcte Leveringsvoorwaarden, privacy statement en allerlei contactinformatie zoals retouradres, klantenservice telefoon, etc.

LET OP: Al dit soort zaken zijn wettelijk verplicht en de internetbank activeert de account pas als aan AL die voorwaarden is voldaan!

Sisow:

Klik HIER om bij Sisow een betaalaccount aan te maken. Type bij webshop URL de volledige url van je website/shop en kies bij Webshop omgeving altijd Maatwerk.

Winkelinrichting:

Voor het inrichten van de webwinkel worden extra uren berekend op basis van meerwerk, meestal 2-6 uur.

Omdat dit sterk afhankelijk is van o.a. het aantal artikelen  kunnen we daar van te voren geen prijs voor opgeven. Dit wordt per aanvraag bekeken en geoffreerd, meestal als stelpost.

Ook is het mogelijk om vanuit een Excelsheet grote hoeveelheden artikelen snel in de winkel te importeren m.b.v. de CSV importmodule (optie).

QShops-Keurmerk-200Qshops 

Keurmerk en geschillen:

Qshops.org is dé belangenorganisatie voor consumenten en webwinkels. Gecertificeerde bedrijven voeren het Qshops webwinkelkeurmerk op hun webwinkels.

Hiermee bieden bedrijven meer zekerheid aan consumenten die online winkelen.

Webwinkels die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid.
Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij klachten en geschillen. Indien bemiddeling geen oplossing biedt kan een geschil worden aangedragen bij de geschillencommissie. Wij zijn geen garantiefonds.

KJSwebdesign werkt samen met dit nieuwe keurmerk om door ons verzorgde webwinkels te laten certificeren, zodat ze het Qshops keurmerk mogen voeren.

En samen met onze provider RealHosting bieden wij niet alleen een kostenloze proefperiode aan bij Qshops, maar ook de voor certificatie benodigde SSL verbinding is het eerste jaar gratis (t.w.v. €90,- / jaar) !

LET OP: Deze aanbieding geldt niet alleen voor nieuwe, maar ook voor al bestaande webshops!

Bel voor meer informatie!