WordPress SSL Microshop vanaf €559,-

WordPress SSL Microshop

Dit is een toevoeging op WP Basis concept. Resultaat is een kleine webwinkel op basis van een bestelformulier, optioneel met iDeal betaling. Je levert je huisstijl en content aan, vertelt ons je wensen en wij maken daar een mooie, perfect werkende WordPress website van!

Eenvoudig onderhoud

Voortaan kun je vanaf elke internet computer inloggen en je eigen website beheren, pagina’s en foto’s plaatsen of aanpassen. Er zijn speciale iPad en Androïd  APPS om je website eenvoudig te beheren!

WordPress thema

Ieder site-ontwerp (theme) wordt met behulp van een speciaal ontwerpprogramma op maat gemaakt volgens de opgegeven wensen en de aangeleverde huisstijl, wij gebruiken GEEN standaardsjablonen!

Spoedgeval?

In voorkomende spoedgevallen kan een nieuwe website die ’s morgens voor 11 uur is aangevraagd ’s middags om 17:00 uur on-line zijn.
LET OP: Hier zijn extra kosten aan verbonden!

Kosten

De eenmalige investering voor het WordPress SSL Microshop concept is €559,-  incl. Google aanmelding (SEO 1) en altijd 50% vooruitbetaling.

Hosting

Kosten .NL domeinnaam, SSL certificaat en Premium+ hosting slechts €87,- per jaar, bij vooruitbetaling verschuldigd met een opzegtermijn van 2 maanden.
Voor andere extensies gelden andere tarieven. Raadpleeg het overzicht op de site van Realhosting, klik HIER.
Zwaarder hostingpakket nodig? Klik HIER voor alle info!

Het WordPress Microshop concept:

De specificaties zijn gelijk aan het gekozen Wordpres Basis pakket.
Daaraan wordt toegevoegd de Module Formulier Deluxe en een optioneel (€29) iDeal koppeling met een betaalaccount bij Sisow.

Het bestelformulier mag 1-9 artikelen zonder opties bevatten, 1 x vaste verzendkosten en prijzen incl. BTW. Moet hiervan worden afgeweken, dan kan een meerprijs van toepassing zijn.