En dit is waar de website concepten Basis en Deluxe van KiesJeSite (KJS) aan voldoen:

[one_half] CMS: KJSwebdesign maakt gebruikt van het meest geavanceerde content management systeem genaamd WordPress, waarmee je – na een korte instructie – zelf de inhoud van je website kunt aanpassen en uitbreiden.

Themagarantie: De door ons op maat gemaakte thema’s, die volledig het uiterlijk van de website bepalen, voldoen aan alle technische eisen en geven op alle moderne browsers (Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome maar ook iPad’s, iPhone’s en de meeste andere mobiele platforms) een perfecte weergave, precies zoals het ontwerp is bedoeld.
Om die reden werken wij niet met z.g. Flash onderdelen, omdat die met name op mobiele platforms vaak problemen geven…
Weinig web-bouwers geven deze garantie, KJS webdesign doet dat wel!

Pagina’s: Een KJS WordPress concept heeft GEEN limiet op het aantal pagina’s, maar inbegrepen in onze WordPress concepten is het plaatsen en opmaken van een Home pagina, een Contact pagina en 5 andere pagina’s. Meer pagina’s nodig? Dat kun je zelf of voor een klein bedrag (€10 – €15 /pagina) plaatsen we bijna alle content die je ons stuurt. [/one_half] [one_half last=”last”]Ontwerp: KJS maakt een ontwerp voor jouw website op basis van jouw ideeën en aangeleverde logo’s, foto’s of andere informatie. Ook hebben wij een vragenlijst waarin je kunt aangeven hoe de stijl van het ontwerp moet worden.

Logo: Geen logo, maar wel idee wat het moet worden? Dan kunnen wij het logo voor je maken! We sturen je een aantal links voor het bekijken van fraaie lettertypes, stockfoto’s en andere bronnen van inspiratie en maken op basis daarvan een prachtig logo + stijl voor je website!

Layouts:  Het WordPress Basis concept heeft standaard een layout, waarbinnen de ingebouwde sidebars per pagina kunnen worden in- of uitgeschakeld. Ook de toegepaste zijbalkelementen (widgets) kunnen per pagina aan of uit worden geschakeld.
Wanneer dat gewenst is, kunnen we tegen meerprijs verschillende indelingen en/of thema’s maken die b.v. per pagina wisselen of wisselen op bepaalde dagdelen, maanden, seizoenen, etc!

Google: Ook de Google Zoekmachine is gek op KJS websites! Zo gek, dat de meeste sites met slechts enkele trefwoorden op pagina één van Google worden gevonden (Bij gebruik van een van onze SEO opties)![/one_half]

Oh ja, onze ondersteuning voor het instellen van emailaccounts geven wij op Outlook en alle Apple iDevices. Voor alle andere platforms / programma’s ontvang je van ons alle noodzakelijke instellingen, maar die moet je wel zelf invoeren.

[one_half] [button_round color=”red” url=”/”] << Vorige [/button_round] [/one_half] [one_half last=”last”] [button_round color=”green” url=”/informatie-vervolg”] Volgende >>[/button_round] [/one_half]