WooCommerce webshop vanaf €899,-

De WooCommerce Webshop is een compleet concept voor een professionele, serieuze webshop, die voldoet aan alle moderne eisen qua veiligheid en prestaties (SSL verbindingen, zwaar hostingpakket, incl. dagelijkse tape backup, etc).
Inbegrepen in het concept zijn o.a. :

 • Premium Hosting pakket incl. SSL certificaat, kosten €99,- / jaar
 • Meerprijs snelle Exclusive hosting €29,50 / maand, inclusief het verplichte onderhoudsabonnement.
 • Inclusief dagelijkse full tapebackup met eigen restore mogelijkheid
 • 1 Uur instructie voor de WooCommerce module
 • 2 Uur digitale winkelinrichting om alles goed in te stellen (alg. voorwaarden plaatsen, betaalkoppelingen maken, verzendkosten instellen, etc.)
 • Aanmelding bij Google ten bate van optimale vindbaarheid

Extra modules kunnen nog voor een verhoging van deze prijs zorgen.

De KJS webshop is gebaseerd op WooCommerce, een van de meest toegepaste e-commerce toepassingen, die inmiddels in 30% van alle webwinkels ter wereld wordt gebruikt…
In tegenstelling tot veel concurrenten die met gekochte standaard WooThemes werken, is KJS in staat om ook voor WooCommerce maatwerk themes te bouwen, die eenvoudig kunnen worden aangepast en / of onderhouden, ook bij nieuwe WordPress versies!

Die integratie zorgt ook voor eenvoudige bediening, gewoon vanuit de menubalk van WordPress met dezelfde tools die u gebruikt voor de berichten en de pagina’s.

Doordat de artikel-pagina’s aan Google worden gepresenteerd als ‘gewone’ webpagina’s,  is de vindbaarheid van de webshop op artikelniveau vele malen beter dan de meeste andere webshops!

De WooCommerce webwinkel heeft o.a. de volgende eigenschappen:

 1. Productpresentatie op nagenoeg elke denkbare wijze
 2. Per product vele opties, zoals varianten (soorten, maten, kleuren) al dan niet met meer- of minderprijs en/of een andere afbeelding.
 3. Door bezoeker te gebruiken filters op een voorselectie te maken op b.v. kleur, maat, etc.
 4. Verkopen met of zonder voorraadbeheer: Wanneer voorraadbeheer wordt toegepast, verdwijnt het artikel van de website als de voorraad nul is geworden
 5. Kopen als gast of met een account
 6. Mogelijkheid om toegang te kopen tot een afgeschermd deel van de website met automatische blokkering indien de betaalde termijn is afgelopen. Uiteraard is hier ook onze Ledenmodule voor nodig. Mooie oplossing voor b.v. een betaald forum, informatie voor leden etc. (optie)
 7. Betaalde downloads van allerlei digitaal materiaal: Muziek, foto’s, software, boeken in PDF vorm, etc.
 8. Ook Donaties mogelijk
 9. Separate adressen voor factuur en goederen.
 10. Korte en lange beschrijving van het product
 11. Aanbiedingsprijs met besparings voorbeeld
 12. Waarde en korting-coupons, inclusief  ‘Gratis verzending’ coupon
 13. Alle beschikbare betaalmethoden (iDeal, MisterCash, SofortBanking, Paypal, creditcards)
 14. Verzendmogelijkheden mogelijk, gewicht, per artikel, meer landen, gratis verzending boven bepaald bedrag, etc.
 15. Meerdere afbeeldingen per product op basis van varianten
 16.  CSV import module voor razendsnelle import van bijna alle artikelgegevens (optie). Ook automatisch inlezen van door een leverancier beschikbaar gestelde gegevens!
 17. Inclusief SSL certificaat voor veilig shoppen door u klant

Ideal:

KJS maakt gebruik van internetbankier Sisow. Graag bij het aanvragen van een account gebruik maken van onderstaande link, dat zorgt ervoor dat de betaalprovider weet dat u KJS klant bent, waardoor bepaalde instellingen automatisch goed worden gezet.

De  internet banken vragen dezelfde papieren voor het openen van een rekening als een ‘gewone’ bank, zoals een recente KvK, kopie ID, ondertekend contract, kopie bankafschrift of kopie betaalpas van je zakelijke bankrekening, etc.

Ook moet de webshop worden  voorzien van correcte Leveringsvoorwaarden, privacy statement en allerlei contactinformatie zoals retouradres, klantenservice telefoon, etc.

LET OP: Al dit soort zaken zijn wettelijk verplicht en de internetbank activeert de account pas als aan AL die voorwaarden is voldaan!

Sisow:

Klik HIER om bij Sisow een betaalaccount aan te maken. Type bij webshop URL de volledige url van je website/shop en kies bij Webshop omgeving altijd Maatwerk.

Winkelinrichting:

Voor het inrichten van de webwinkel worden extra uren berekend op basis van meerwerk, meestal 2-6 uur.

Omdat dit sterk afhankelijk is van o.a. het aantal artikelen  kunnen we daar van te voren geen prijs voor opgeven. Dit wordt per aanvraag bekeken en geoffreerd, meestal als stelpost.

Ook is het mogelijk om vanuit een Excelsheet grote hoeveelheden artikelen snel in de winkel te importeren m.b.v. de CSV importmodule (optie).

QShops-Keurmerk-200Qshops 

Keurmerk en geschillen:

Qshops.org is dé belangenorganisatie voor consumenten en webwinkels. Gecertificeerde bedrijven voeren het Qshops webwinkelkeurmerk op hun webwinkels.

Hiermee bieden bedrijven meer zekerheid aan consumenten die online winkelen.

Webwinkels die het Qshops webwinkelkeurmerk voeren bieden meer zekerheid.
Tevens bemiddelt Qshops keurmerk bij klachten en geschillen. Indien bemiddeling geen oplossing biedt kan een geschil worden aangedragen bij de geschillencommissie. Wij zijn geen garantiefonds.

KJSwebdesign werkt samen met dit nieuwe keurmerk om door ons verzorgde webwinkels te laten certificeren, zodat ze het Qshops keurmerk mogen voeren.

En samen met onze provider RealHosting bieden wij niet alleen een kostenloze proefperiode aan bij Qshops, maar ook de voor certificatie benodigde SSL verbinding is bij een Qshop lidmaatschap het eerste jaar gratis (t.w.v. €90,- / jaar) !

LET OP: Deze aanbieding geldt niet alleen voor nieuwe, maar ook voor al bestaande webshops!

Bel voor meer informatie!